Salland deze week: doe je met de influencers mee?

Interessant? Deel het artikel

famke
Screenprint van video

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

We leven in een tijd van influencers, beïnvloeders, voorbeeld voor anderen. Een goed voorbeeld is wel handig. Zo had de overheid bedacht jonge influencers te gebruiken om aan hun volgelingen te vertellen dat ze zich aan de corona-maatregelen moeten houden. Slim!

Maar ja, toen had je natuurlijk ook influencers die daar niet voor gevraagd werden en die gingen het tegenovergestelde rondbazuinen. Daar wilde influencer Famke Louise, die zich eerst door de overheid had laten betalen, ook wel weer graag bij horen. Dus switchte ze. En bond later weer in.

Wie zijn jouw influencers?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.