Salland deze week: carbid, traditie en foto’s, veel foto’s

Interessant? Deel het artikel

carbid schieten erik hoogeboom

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

Vorige week wierpen we de gedachte op dat mensen die door carbid gewond raakten, niet welkom zijn in het ziekenhuis. Dat leverde eental verhalen op over tradities en carbid. Er is al een aantal artikelen geplaatst, in de loop van de komende week volgt er meer.

We kregen ook foto’s toegestuurd. Vanuit Luttenberg, Erik Hoogeboom is de maker. Met dank. We plaatsen de foto als onderdeel van de discussie. Zonder woorden. Links en rechts van de foto kun je verder klikken. En onder de foto staan ook nog twee video’s.

Ook twee mooie video’s:
https://vimeo.com/34865470/32955ba47chttps://vimeo.com/2691129/38996f7b02

en deze

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.