Salland aan de wandel

In het weekend van 4 en 5 mei organiseert Wandelgroep Raalte haar jaarlijkse Sallandse Voorjaarstocht in en rond Heeten. Al bijna 20 jaar siert dit prachtige evenement de landelijke en regionale wandelkalenders.

Interessant? Deel het artikel

Wandelgroep Raalte

Vanaf de startlocatie aan de Oosterenkweg 16 Heeten doorkruisen de zes  parkoersen  het prachtige landschap rond Heeten. De kanaaltracks, landgoed Schoonheten, de Zonnebergen: adembenemend mooi!  

Afstanden

De super lange afstandloper kan op beide dagen  al om 8 uur vertrekken voor routes over 20, 30 of 40 km. Een uur later kunnen de lopers voor de 10 of 15 km-route van start. Wandelaars voor de kortste afstand, de 5 km-route, kunnen vanaf 10 uur de veters strikken.

Deze tocht , een uitgesproken challenge voor  jongeren, staat in het teken van de Olympische Spelen.                                                                                                                                                              

 

Wandelgroep Raalte

Wandelgroep Raalte is aangesloten bij de Koninklijke Wandelbond.  Door de aantrekkelijke faciliteiten vanaf de start, de rustpunten en door de toegankelijkheid  staat de Voorjaarstocht  hoog aangeschreven.

Bovendien weet de wandelgroep elkaar jaar weer de loper te trakteren op hoogwaardige, toeristische routes. Het gros van de vele honderden wandelaars is dan ook vaste gast bij de Voorjaarstocht. En…dit aantal groeit, al wandelend !

 

Klik hier voor meer informatie

wandelgroep raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden