Route van de IJsselbiënnale wat gemankeerd

Interessant? Deel het artikel

biennale eigen foto

Op dit moment is de route van de IJsselbiënnale wat gemankeerd. De meeste wegen en paden zijn weliswaar gewoon te fietsen, maar een groot aantal pontjes is uit de vaart. Daardoor is de route op de routekaart momenteel niet te volgen. (Maar dat kan gauw weer veranderen.)

Ook een aantal kunstwerken is vanwege het hoge water tijdelijk niet te zien of niet in gebruik, met name in de regio Zutphen. Zodra de situatie het toelaat, worden kunstwerken teruggeplaatst.

Voorkom teleurstelling en raadpleeg de laatste update bij
Hoog-water situatie op onze site!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.