Rondleidingen Heemtuin “Veermans Hof IJsselflora”

Op vrijdagavond 9 juni en vrijdagavond 7 juli worden er weer een rondleidingen gegeven in heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” aan de Bongerd in Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de rondleiding wordt u door een gids meegenomen door de heemtuin en worden de verhalen achter de bloemen en planten verteld. Ook wordt er weer veel geproefd en geroken aan planten en de rondleidingen worden afgesloten met een kopje thee met kruiden uit de heemtuin. De aanvangstijd is 19.00 uur en de rondleidingen duren ongeveer 5 kwartier. U hoeft zich niet van te voren op te geven en een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

De heemtuin is in juni/juli op z’n mooist. U kunt ook vrijblijvend een wandelingetje maken door de heemtuin. Voor groepen kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden.

Wanneer

9 juni en 7 juli 2023 om 19.00

Waar

Heemtuin “Veermans Hof IJsselflora”
Bongerd
Wijhe

Toegang

Gratis, een vrijwillige gift wordt erg op prijs gesteld.

Informatie

Annet van der Veen 0570-523937 heemtuin@ivn-olst-wijhe.nl

 

Website IVN Olst- Wijhe

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.