Rondleiding IJsselbiënnale in Heemtuin Veermans Hof IJsselflora

Interessant? Deel het artikel

veermans hof biennale eigen foto

Op zaterdag 26 juni wordt er een rondleiding gegeven in heemtuin Veermans Hof IJsselflora aan de Bongerd in Wijhe in het kader van de IJsselbiënnale. Tijdens de rondleiding bekijken we de planten die bij de stroomdalplanten, oftewel IJsselplanten horen, worden er verhalen achter de planten verteld en gaan we ook ruiken aan- en proeven van planten. De rondleiding is van 13.30-14.30 uur en u kunt zich aanmelden via https://ijsselbiennale.nl/programma/rondleiding-heemtuin-veermans-hof-ijsselflora/ of via Annet van der Veen. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

De heemtuin is in juni/juli op z’n mooist. U kunt ook altijd vrijblijvend een wandelingetje maken door de heemtuin. Voor groepen of groepjes kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden.

Informatie: Annet van der Veen 0570-523937 heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.