Rondleiding en proeverij Heemtuin Veermans Hof IJsselflora

Interessant? Deel het artikel

eigen foto veermans hof eetbare planten

Heb je de Colaplant wel eens geproefd? Of misschien wel eens geroken aan de Wilde marjolein? Op zaterdag 5 juni kun je om 13.00 uur of 14.00 uur meegaan met een rondleiding door heemtuin Veermans Hof IJsselflora waarbij onderweg aan verschillende (wilde) planten worden geroken en worden geproefd.

Ook bij het nieuwste perk, waar allerlei eetbare planten groeien, worden de smaak- en reukpapillen aan het werk gezet. De heemtuin ligt aan de Bongerd in Wijhe. De aanvangstijd is 13.00 uur of 14.00 uur met maximaal 5 personen per rondleiding. Graag van te voren opgeven. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

Voor groepen kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden.

Informatie: Annet van der Veen 0570-523937 of heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.