Rock-‘n-roll in donkere tijden

Vier het leven met vier optredens, op vier lokaties, in vier maanden. Salland Live, een nieuw initiatief van Stichting Doorpakken Salland maakt dat mogelijk, in samenwerking met de zaaleigenaren van Reimink, Elckerlyc, De Slinger en Tivoli. Live optredens van CCR-Revival, Cash ’n More, Sun King en The Sweatshirts. De start is op zaterdagavond 25 november met een ode aan Creedence Clearwater Revival in Gemeenschapshuis Elckerlyc in Luttenberg. Zorg dat je erbij bent!

Interessant? Deel het artikel

Creedence Clearwater Revival
Creedence Clearwater Revival

Nu de dagen korter worden en de wereld in rouw is hebben we af en toe grote behoefte aan iets vrolijks. Aan een beetje rock-‘n-roll, aan wat nostalgie, aan iets spetterends, aan iets dat ons doet leven. Wat is er dan heerlijker om je te vermaken met livemuziek. Met een goede band, een drankje, en een praatje met vrienden? Vanuit die gedachte kwam het idee van Salland Live tot stand. Met de horecaondernemers aan tafel werd flink doorgepakt en binnen de kortste keren het idee gerealiseerd.

Bands

De komende maanden treedt een viertal bands op. CCR-Revival en Sun King met een eerbetoon aan respectievelijk Creedence Clearwater Revival en The Cult. CCR was een Amerikaanse band die aan het eind van de jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populair was met hits als Who’ll stop the rain en Bad moon rising. The Cult, wat ruiger met een herkenbare sound in nummers als Revolution en bijvoorbeeld Love Removal Machine.
Cash ’n More en The Sweatshirts zijn allround coverbands met nummers van nostalgische en eigentijdse bands. Muziek om herinneringen op te halen, om mee te zingen, of om eens lekker uit je dak te gaan.

Erbij zijn?

De optredens zijn verspreid door Salland in Luttenberg, Heeten, Raalte en Wijhe. Kijk voor het volledige programma op de website van Doorpakken Salland of bestel je kaarten rechtstreeks bij het Ticketkantoor.

 

Website Doorpakken Salland

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *