Ridders en draken in het Lommerrijk

Interessant? Deel het artikel

lommerrijk ridder @eigen foto

Op zondag 20 juni organiseert het HOFtheater de voorstelling ‘Deze ridder zegt nee (3+)’ in het Lommerrijk. Deze interactieve familievoorstelling van Joes zou oorspronkelijk in de december in het HOFtheater plaatsvinden, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar het sprookjesachtige openluchttheater in Luttenberg.

De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lucy Rowland en gaat over ridder Finn. Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

‘Deze ridder zegt nee’ is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

De voorstelling ‘Deze ridder zegt nee (3+)’ is op zondag 20 juni in het Lommerrijk in Luttenberg te zien, om 11.00 en 14.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.