RepairCafé Olst

De laatste vrijdag van de maand komt er weer aan, dus het RepairCafé gaat op 30 september open van 13.00 tot 16.00 uur, in de winkel van de Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 47 te Olst.

Interessant? Deel het artikel

repair

We noemen het niet voort niks een Repair Café, dus een kopje koffie of thee staat voor u klaar terwijl u meekijkt met de reparateur.We waren heel blij met de grote belangstelling vorige keer en hopen op weer zo’n opkomst. In deze onzekere en vooral dure tijden is repareren in plaats van aanschaffen des te meer de moeite waard. Net als trouwens het herstellen van iets dierbaars dat voor u onvervangbaar is, van een lampje tot een stukje speelgoed of iets van textiel. Het gaat om kleine, eenvoudige reparaties. Bij grotere klussen of als ons iets niet lukt verwijzen we u door naar bedrijven in Olst en omgeving. Er is zo veel dat na een reparatie misschien nog heel lang meekan. En u weet het intussen: weggooien kan altijd nog! Tot ziens dus!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *