Red Hot Chili Peppers Tribute: pittige rock in Heino

Zin in stevige muziek? Kom op zondagmiddag 21 mei naar De Maalderij aan de Canadastraat 6 in Heino, want daar speelt de tributeband Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers.

Interessant? Deel het artikel

Californicated
Californicated

Live Music Heino heeft Californicated speciaal aangetrokken, omdat deze jonge band in drie jaar tijd nu al zijn sporen heeft verdiend. De vier Brabantse muzikanten hebben de afgelopen maanden zelfs meegedaan aan de Battle of the Bands. Ze wonnen niet, maar maakten wel veel indruk!

Californicated speelt op 21 mei hoogstwaarschijnlijk diverse Red Hot Chili Peppers-klassiekers als ‘Under the Bridge’, ‘Give it Away’, ‘Black Summer’, ‘Whatchu Thinkin’ en ‘These are the ways’. En natuurlijk ‘Californication’, waar de naam van de band vanaf geleid is.

Nieuwtje

De zondagmiddagconcerten van Live Music Heino zijn zo’n succes geworden, dat er al druk concerten worden gepland voor het najaar van 2023 en zelfs voor het voorjaar van 2024. Dus hou de site www.live-music-heino.nl in de gaten.

Wanneer

Zondag 21 mei. Zaal open om 14.30 uur.

Waar

Theater Podium
Canadastraat 6
Heino

Tickets

Tickets 15 euro in de voorverkoop via www.live-music-heino.nl, De Smulbaai in Heino of Schulten Lederwaren in Raalte. 20 euro aan de zaal.

Californicated

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.