Raarshoeksweg tijdens aans-umme

Interessant? Deel het artikel

aans umme raarhoeksweg
stioppelhaene

We zijn de optocht Aans-umme (andersom) voor een deel wezen kijken: de Raarhoeksweg had het idee vorig jaar om de straat dan maar te versieren, dir jaar hebben de aanwonenden dat weer gedaan, ze krijgen nu echter steun van veel meer Raaltenaren. Daar is een serieuze route van gemaakt, die je op stoppelhaene.nl kunt vinden. Het is een fietsroute van ongeveer 35 kilometer langs 25 creaties. Officieel is die van donderdag tot en met zondag te zien, in de avond tot 23.00 uur zijn de creaties verlicht.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.