PvdA en GroenLinks Deventer organiseren samen politiek café

Op 20 januari organiseren de partijen PvdA en Groenlinks Deventer voor het eerst samen een politiek café in De Hip.

Interessant? Deel het artikel

hoog water deventer ijssel
Foto: Diny Heidenrijk

Van 14.00 tot 16.00 uur is er in de grote zaal een open debat over het vraagstuk: ‘Is Duurzaamheid onbetaalbaar?!’. Het debat zal worden afgetrapt met livemuziek en een panel bestaande uit wethouder Rob de Geest, bestuurslid René Korenromp van de Deventer Energie Coöperatie en Esther Klaassen van de Klussenteams Zandweerd. Vervolgens is er in de zaal een open ‘debat op voeten’ waar iedereen bij kan meedoen.

Het doel is om meer mensen laagdrempelig te kunnen betrekken bij de lokale politiek. Naast het genoemde panel zijn raadsleden van alle verschillende partijen uitgenodigd om mee te debatteren. Het debat zal geleid worden door bekend kinderarts Hans van der Deure.

In 2024 zal er om de maand op zaterdag een dergelijk politiek café in De Hip georganiseerd worden, de daaropvolgende staan gepland op 16 maart. De politieke cafés bevatten naast open debat ook livemuziek en gratis koffie en thee. Het politieke café is open toegankelijk voor iedereen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant