Programma Zwolse Theaters

Ondanks de onzekerheden over het covid19 beleid hebben de Zwolse theaters een uitgebreid programma voorgesteld. Mochten voorstellingen niet doorgaan en heeft u geboekt, ontvangt u uw geld terug.

Interessant? Deel het artikel

Zwolse Theaters klassiek opera

In deze periode valt de folder van Klassiek en Opera van de Zwolse Theaters weer op de mat. De folder niet gekregen? Klik hier om het programma online te bekijken. Ondanks de huidige lockdown blijven we vooruit kijken en houden we moed. Boek gerust alvast uw kaarten. Gaat een voorstelling niet door? Dan krijgt u uw geld terug.
Wij zien u hopelijk binnenkort! 

Wist u dat u uw voorkeuren binnenkort kunt doorgeven?

Vanaf volgende week kunt u uw voorkeuren van genres doorgeven. Welke genres bezoekt u het liefste en over welke wilt u informatie blijven ontvangen? Als u dit aan ons doorgeeft kunnen wij de nieuwsbrief aanpassen op uw interesses. Hierdoor krijgt u altijd relevante informatie toegestuurd. U ontvangt van ons volgende week een e-mail met meer informatie.

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.