Programma HOFtheater Raalte

Hou je van Robert Long, soul van de sixties, Kees van Amstel of Janke Dekker? Kom naar het HOFtheater!

Interessant? Deel het artikel

210921keeswebsite

Een hommage aan het leven van Robert Long en alle mooie liedjes die hij heeft nagelaten. Het gezelschap LUDIQUE toert door heel Europa met deze gevoelige voorstelling die in nauwe samenwerking met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long, is gemaakt. LevensLONG is te zien en horen op donderdag 8 februari

Donderdag 8 februari om 20.15 uur  
LUDIQUE! – LevensLONG
LUDIQUE! bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders. Voor het maken van LevensLONG gingen zij een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Het resultaat is een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Kaarten kosten €23,50

Cabaretier Kees van Amstel is cabaretier, tekstschrijver en ook docent. De Telegraaf noemt hem een sterkte verhalenverteller met gouden grappen. Kees van Amstel luidt op vrijdag 9 februari het weekend in.

Vrijdag 9 februari om 20.15 uur 
Kees van Amstel – Vluchtweg altijd vrijhouden
Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees van Amstel houdt z’n vluchtweg altijd vrij. Of, zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen. Kaarten kosten €21,50.

Lekker dansen tijdens de Tribute tot the Soul of the 60’s. Een band met vocalisten neemt je mee naar een heerlijke soulavond. 

Zaterdag 10 februari om 20.15 uur 
A Tribute tot he Soul of the 60’s
Vocalisten Marjon van Iwaarden en Spencer Croes nemen je mee naar de heerlijke soulmuziek uit de jaren ’60. Veel grote, maar ook enkele minder grote namen komen voorbij, waaronder Otis Redding, James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin en Wilson Pickett. Kaarten kosten €24,50

(tekst loopt door onder afbeelding)

muziek soul sixties
Sound of the 60s

 

Janke Dekker heeft al een jaar lang te maken met een mediastorm en dat heeft invloed op haar.

Donderdag 15 februari

Met ‘Ik volg gewoon mijn hart’ maakt Janke Dekker, samen met pianist Erik Vlasblom, de tot nu toe meest persoonlijke voorstelling in haar ruim 37-jarige carrière. Rode draad in de voorstelling zijn songs van Barbra Streisand.

Nadere info volgt. Hier kun je vast een interview met haar lezen.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Janke Dekker
Janke Dekker. Foto: Janita Sassen

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Website HOFtheater

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.