Praktijkonderwijs Raalte doet mooie klussen bij Carinova

De leerlingen 'Groen' van Praktijkonderwijs Raalte krijgen steeds meer leuke opdrachten. Nu weer voor zorggroep Carinova.

Interessant? Deel het artikel

peter maatman 230502 klussen carinova 01
Het maakt voor de leerlingen van Praktijkonderwijs Raalte niet uit met wie ze een klus aanpakken.

Zo belde net voor de vakantie een medewerkster van Carinova op voor een leuke opdracht bij woonzorg locatie De Hartkamp.

Het aanleggen van een beleeftuin inclusief een perkje met fruit en eetbare struiken. De aanleg deden we samen met mensen die een inburgeringscursus aan het doen waren (NT2 cursus) en met een aantal oudere vrijwilligers die daar elke dinsdag het onderhoud doen.

Het liep gesmeerd die dag en de leerlingen hebben met een tevreden gevoel de morgen afgesloten en zijn weer een mooie ervaring rijker.

Website Carmel College Salland

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *