Popliedjes met DREAMIN’ OF JESSIE in Deventer

Interessant? Deel het artikel

Vocal Time
Vocal Time

Zondag 5 september 2021 is het genieten van semi-akoestische popliedjes in de muziekkoepel de Nering-Bögel in het Worpplantsoen te Deventer.

Dreamin’ of Jessie is een semi-akoestische formatie uit Hengelo die relatief onbekende popliedjes met een oorsprong in jazz, bluegrass, (Indie)pop en wereldmuziek vertolkt naar sfeervolle nieuwe muzikale pareltjes. Zang, licht versterkte akoestische instrumenten en percussie-instrumenten uit verschillende windstreken voeren je mee met warme klanken tijdens een van de sfeervolle optredens. Regelmatig spelen er gastmuzikanten mee, waaronder Benjamin van Loenen (uit Utrecht) op saxofoon en mondharmonica.

Muzikaal plezier en samenspel zijn sleutelwoorden!

De band speelde met veel plezier tijdens verschillende foodtruckfestivals en culturele festivals in onder meer Enschede, Deventer, Utrecht (TREK-festival), tijdens een tuinenfestival in Boekelo, in Hengelo bij de huiskamerconcerten van Muziek bij de Buren, in muziekcafé De Cactus, op Buitenplaats De Houtmaat en op de bijzondere locatie van de Watertoren in Hengelo.

Gratis zondagmiddagconcerten

De Nering-Bögel is een fraaie muziekkoepel dat je vind in Nederlands oudste stadwandelpark ‘Het Worpplantsoen’ in Deventer. Het is een muzikaal trefpunt waar je gratis zondagmiddagconcerten in de zomer kunt bijwonen.

Zondag 5 september van 14.30-16.30 uur
Locatie Worpplantsoen Deventer

Kijk in verband met weersomstandigheden altijd even op de website van de organisatie of het concert ook inderdaad doorgaat.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.