Popkoren in concert in Haarle

De popkoren POPUP uit Heeten en PUUR! uit Haarle gaan samen in concert en laten de kerk in Haarle bruisen.

Interessant? Deel het artikel

Popkoor PopUp Heeten
Popkoor PopUp Heeten

Na elkaar te hebben ontmoet op het Benefietconcert, “Iedereen Warme Voeten”, van vorig jaar is het idee ontstaan om een keer samen een concert te geven. Vrijdagavond 19 april is het dan zover en wordt de daad bij het woord gevoegd.

(lees door onder afbeelding)

popkoo puur haarle
Popkoor Puur Haarle

Nadat diverse kerken, in de regio, ondertussen aan de eredienst zijn onttrokken ontstaan ruimtes waar men prima een concert kan verzorgen. Een van die kerken staat in Haarle. De kerk heeft hieraan zijn volledige medewerking gegeven.

Popkoor POPUP uit Heeten bestaat uit ca 35 dames en wordt begeleid door dirigent Tim van Dorst op keyboard. Voor deze gelegenheid worden ze ook nog begeleid door enkele muzikanten. Het koor repeteert eens in de 2 weken in het Trefpunt in Heeten en heeft een uitgebreid repertoire van popmuziek door de jaren heen wat bij meerdere nummers 4 stemmig wordt uitgevoerd.

Popkoor PUUR! bestaat uit 38 zangers,  10 mannen en 28 dames. Het koor wordt bij concerten en repetities begeleid door het vaste combo. Het combo wordt gevormd met een toetseniste, een gitarist een basgitarist en een drummer. Het koor repeteert wekelijks in De Veldkamp in Haarle onder leiding van Carien Reimert. Het repertoire bestaat over het algemeen uit recente nummers.

Samen willen ze zich presenteren in een volle kerk in Haarle. De kerk gaat open om 19.30 uur en het concert zal worden gestart om 20.00 uur.  Elk koor zal afwisselend 4 blokken vullen van telkens ca. 25 min.

(lees door onder afbeelding)

Verwacht wordt dat het concert rond 22.15 uur zal worden afgesloten.

Voor het concert, in de pauze en na afloop kan men een kopje koffie/thee of een drankje kopen. Deze verkoop wordt verzorgd door de eigen leden van de koren. De toegang tot het concert is gratis.

Wel wordt na afloop aan de deur gecollecteerd voor een vrije gift om de onkosten van de koren en organisatie te kunnen dekken. Mocht u geen cash bij u hebben, is er een QR code beschikbaar om uw bijdrage te geven.

Popkorenconcert

Deelnemende koren:

Popkoor POPUP Heeten en Popkoor PUUR! uit Haarle.

Wanneer

Vrijdagavond 19 april 2024, kerk open 19.30 uur Aanvang concert 20.00 uur

Toegang

Gratis, vrije gift wordt erg op prijs gesteld.

popkoor puur poster haarle

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden