Politiek café met debat tussen Europese kandidaten en het publiek in de Hip Deventer

Inwoners van Deventer kunnen op 18 mei in debat met kandidaten voor de Europese verkiezingen. PvdA, GroenLinks en D66 Deventer organiseren tussen 14.00 tot 16.00 uur alweer het derde politieke café in De Hip.

Interessant? Deel het artikel

europese uniue

Ditmaal halen ze Europa naar Deventer, met kandidaten voor zowel de conservatieve, groene, sociaaldemocratische en liberale partij. Het debat wordt afgetrapt met livemuziek van Wouter en
Paul, de gespreksleider is Rob de Jong.

Het doel is om meer mensen laagdrempelig te kunnen betrekken bij de Europese politiek. De aanwezige kandidaten zijn Hendri Nortier namens de liberalen, Marit Maij namens de sociaaldemocraten, Anouk Ooms namens de
groenen en Stijn Hesselink namens de conservatieven.

Buiten het debat met elkaar, gaan ze ook vooral graag de dialoog aan met het publiek.

Het debat is een voorbereiding op de verkiezingen voor het Europees parlement, die ook in Deventer zullen plaatsvinden op 6 juni 2024.

De partijen PvdA, GroenLinks en D66 vinden het belangrijk om de kiezers te informeren, hier is op 18 mei alle mogelijkheid toe. Naast de Europees kandidaten zijn ook alle raadsleden van Deventer uitgenodigd om mee te doen.

In 2024 zal er regelmatig op zaterdag een politiek café in De Hip georganiseerd worden, de daaropvolgende staat gepland op 21 september.

De politieke cafés bevatten naast open debat ook livemuziek en gratis koffie en thee.

Het politieke café is open toegankelijk voor iedereen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.