Podcast over Stamhoeve en Hoopheggen

Interessant? Deel het artikel

natuur dichtbij

Met het programma Natuur voor Elkaar brengt de provincie Overijssel elke dag de natuur dichterbij mensen. “Want Overijssel is een prachtige provincie met veel verschillende landschappen en hun kenmerkende streekeigenheid.” Met een serie van twaalf unieke podcasts neemt Natuur voor Elkaar luisteraar mee op een audiotour door het unieke Overijsselse landschap.

De eerste podcast is inmiddels te beluisteren via Anchor. In deze podcast hoor je het verhaal van ondernemer Erwin Hartong van zorgboerderij De Stamhoeve en van Jantine Schinkelshoek van stichting Hoopheggen. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe podcast op het Anchor account van Natuur Dichtbij

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *