Meer berichten

doorpakken salland mariahove oxe

Samen Tafelen in Salland zoekt de grens op

Voor haar inmiddels dertiende editie zoekt Samen Tafelen de grens van de regio op.  Melkveehouderij Mariahoeve in Oxe bij Deventer is op woensdag 20 maart de bijzondere locatie waar het diner plaatsvindt. De Voedselpioniers uit Lettele is de organisatie die de duurzaam gekweekte en gezonde gerechten op tafel zet. Een unieke combinatie van natuurlijke bronnen aan de rand van Salland.

Lees verder »

HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Lees verder »

Waarde-Ring voor Heleen Lansink, Geertjan Kloosterboer en Leon Ripperda vanwege positieve bijdrage aan verbinding tussen boer en burger

De provincie Overijssel rijkt de Waarde- Ring uit als ‘Pluim’ voor de gerealiseerde verbinding tussen boer en burger.

Lees verder »

Open boerderijdag MariaHoeve Oxe bij Deventer

Op Hemelvaartsdag ben je van harte uitgenodigd bij de MariaHoeve voor een Open Dag.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.