Plaatnportret: ‘When love must die’ van Queen

Leo van Krukkert presenteert voor deze week van herdenken 'When love must die' van Queen. Natuurlijk weer met Sallandse vertaling/ ondertiteling.

Interessant? Deel het artikel

pxhere

Tja, en dan stoat wie àn de veuroamd van, noe à weer, november. Een moand woarin, volgens de Katholieke Leer, olle zielen herdacht wut. 

Mà of ie noe wè of nie geleuvig bint maakt nie uut op ut moment dej in oe gedachtn terugge gôat noar luu, vriendn, familie, die d’r nie meer bint. En ’t hóéft ok nie uut te maakn of iemand pas of à lange leene is oaverleedn. Tied heelt NIE oltied olle wonden.

De gedachtn en ok gevuulens diej dan bie iemand hebt kunt olle kaant opvlíégn; van intens vèrdriet en heimwee en vèrlangen töt vreugde en joa, mèschien manks zelfs ok wè hellligheid.

Lēēm en dood, ’t blif een mysterie. Noe kan ik d’r nog velle meer oaver vèrteln mà weej wat, loat Queen det mà doen. Die hebt d’r zelf ok, 5 joar noa ’t uutbrengn van dit nummer in 1986, ervaring met.

Een nummer met weinig mà ok een ooh zo treffende tekst. En met prachtige muziek woarin ut op ut eind net lik of d’r een hoopvolle bosschop in de nootn vèrpakt zit deur middel van heldere oplēēvende klankn ……

Luuster en oardeel zelf

 

Video

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

1 gedachte over “Plaatnportret: ‘When love must die’ van Queen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *