Plaatnportret: Meat Loaf ‘For crying out loud’

Leo van Krukkert brengt iedere week interessante muziek voor het voetlicht met een link naar de actualiteit. Deze week aandacht voor de eerder dit jaar overleden MeatLoaf. 45 jaar geleden kwam zijn album 'Bat out of Hell' uit, dat het uiteindelijk schopt tot het op vier na best verkochte album ter wereld aller tijden. Van dit album het nummer 'For crying out loud'. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Interessant? Deel het artikel

pxhere

21 Oktober is ’t precies 45 joar leene det ’t 4de best vèrkochte album wēreldwied, in de plaatnwinkels kwaam te lign. De titel; Bat out of hell.

Noar ānleiding van ut oaverlijden van Meat Loaf eerder dit joar, had ik à een prachtig nummer van dit album bie ‘Hier in Salland’ onder de àndach e-brach.

Ik zalle de inleiding van die biedraage destieds noe nie herhaaln (die kuj nameluk zelf hier terugge lēēzn) mà manmanman wat een FAN-TAS-TI-SCHE elpee hef den Meat Loaf saam met Jim Steinmann produceert.

Beide heern waan d’r zelf ok wè met in hun sas en sie waan ut d’r beide oaver íéns det ‘For crying out loud’ ut ollerbeste liefdeslíédtie ooit was.

Of det ech zo is valt natuurluk hoas nie te zegn want dan muj appels met pēērn vèrgliekn.

Mà det ut een mēnse kipmvel kan bezörgn en det ut rechstreeks uut een groot hàrt van een grootn kjeal is e-zöngn die dit lied op warkeluk onnoavolgbare wieze vèrtolkt, det mag duudeluk wēēn.

For crying out loud is ontegenzeggeluk een parel van een monumentaal album.

Velle schik d’r met:

 

Klik hier voor de video

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *