Permanente huisvesting voor winkel Van Waarde in Zwolle

Mooi nieuws! De winkel Van Waarde verhuist per 1 juni permanent naar de overkant: Eiland 8, in de Zwolse binnenstad.

Interessant? Deel het artikel

WaardeRing Winkel van Waarde Zwolle
Winkel van Waarde Zwolle

Deze doorstart is mogelijk omdat alle deelnemende scholen bijdragen. Inmiddels is de circulaire verbouwing en inrichting in volle gang. Windesheim-studenten Industrieel Product Ontwerpen ontwierpen indeling en inrichting, Weever Circulair tekent voor de verbouw met gebruikte materialen, een tweedehands keuken inclusief vaatwasser en materiaal voor een mindervalidentoilet zijn door Frion Zorg beschikbaar gesteld en Thijmen Sterken van BySoil maakt de meubels van tweedehands materiaal.

De gemeente Zwolle draagt bij en studenten van Deltion College filmen de officiële opening. ‘Het WaardeRing-netwerk maakt deze volledig circulaire verbouwing mogelijk, zonder onze partners was het niet gelukt!’ zegt spin in het web, projectleider Rosa Scholtens.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.