Pasen vieren met het hele gezin tijdens het Paasevent op Speelboerderij De Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte organiseert tijdens het Paasweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april het Paasevent. Een leuker event kun je je met de kinderen niet voorstellen!

Interessant? Deel het artikel

Flierefluiter 230325 Gouden paasei

“De kinderboerderij staat dan volledig in het teken van het Paasfeest, met wel meer dan 100 kuikentjes en een Paashaas. De hele dag door kun je ook paaseieren zoeken,” legt Erwin Pronk van De Flierefluiter uit. Alle extra activiteiten tijdens het Paasevent zijn inbegrepen bij het entreekaartje.

Kuikentjesdagen

Het Paasweekend wordt door De Flierefluiter omgetoverd tot de Kuikentjesdagen. Erwin Pronk vertelt wat dit inhoudt: “Dat betekent dat er meer dan 100 jonge kuikentjes rondlopen op de kinderboerderij, van onder meer de lachkip (Ajam Ketawa) en de zwarte kip (Ajam Cemani).

Konijnen en de Paashaas

“Natuurlijk ontbreekt de Paashaas ook niet tijdens het Paasweekend op De Flierefluiter,” lacht Pronk. “Tijdens de Meet & Greet is er ruimte voor het maken van foto’s, geven van een high five of een knuffel. In de knuffelschuur kunnen echte konijnen geaaid en geknuffeld worden.” Je kunt ook een jaar lang spelen winnen bij het vinden van het gouden ei. Deze wordt de hele dag door verstopt.

Flierefluiter heeft een nieuw concept!

De Flierefluiter slaat dit jaar een iets ander pad in. Ze willen mensen tegemoet komen en daarom bieden ze alle kinderen gratis onbeperkt ranja aan. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht. Je kunt je eigen beker meenemen óf een herbruikbare beker bij De Flierefluiter kopen.

Nieuwe attractie op De Flierefluiter

“We blijven altijd vernieuwen”, laat Erwin Pronk weten. Ook dit jaar is er weer een nieuwe attractie: de XXL Blokkenschuur. Er liggen nu duizenden blokken in. Inmiddels zijn er al hele bouwwerken gemaakt door ouder en kind. Zo bouwen ook de kinderen door aan de Flierefluiter! “Super mooi om te zien”, vertelt Erwin Pronk.

Kaartje reserveren

Een kaartje voor Speelboerderij De Flierefluiter geeft toegang tot de kinderboerderij, binnen- , buitenspeeltuin én XXL Blokkenschuur. Ook alle extra activiteiten het Paasevent zijn gratis inbegrepen. Omdat er veel drukte wordt verwacht op de Speelboerderij tijdens het Paasweekend, is het raadzaam om snel een kaartje te reserveren via onderstaande link. (Ook voor jaarkaarthouders is reserveren verstandig, want vol=vol)

 

Reserveer je kaartje(s)

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.