Particuliere paasvuren niet verboden

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2021-04-03 om 09.36.11

Paasvuren zijn de afgelopen jaren geregeld verboden geweest. Vanwege droogte en vorig jaar vanwege corona. Maar dit jaar zijn ze toegestaan.

Iedereen die een meerjarige stookontheffing voor het verbranden van snoeihout in het buitengebied heeft, mag op 1e en 2e Paasdag een vuurtje stoken. Je wordt wel verzocht je daarbij aan de coronamaatregelen te houden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.