Pareltjes langs de weg in Salland: De Brandkoele in Lettele

In onze rubriek 'Pareltjes langs de weg in Salland' stellen wij karakteristieke plekken in ons mooie Salland aan je voor. Vandaag Rustpunt 'De Brandkoele' in Lettele.

Interessant? Deel het artikel

Krukkeland rustpunt 01 220917

Wij zijn de familie Krukkeland en hebben al 17 jaar met veel plezier een rustpunt De Brandkoele, Brandkoeleweg 2 in Lettele aan de rand van ons boerenerf. Wij runnen een jongveeopfokbedrijf met 65 koeien en daarnaast een camper overnachtingsplaats voor 12 campers. Naast het rustpunt is een weilandje met dwerggeitjes, minivarkens, een shetlandpony en Brahmakippen. Ook vogels die ‘s ochtends een concert geven en de uilen die ’s nachts roepen.

In ons rustpunt vindt u een pompkast met daarin koffie/thee, (senseo/waterkoker) limonade, koeken en boerenroomijs van IJsboerderij de Rosahoeve uit Raalte. Wanneer we groente over hebben uit onze eigen biologische groentetuin, dan verkopen wij deze ook in ons rustpunt. U bent van harte welkom om een keertje bij ons langs te komen.

Ons bedrijf is gelegen aan een rustige zandweg, waar weinig verkeer langs komt, in een mooie landelijke omgeving en ligt op slechts 2 km afstand van de nieuwbouwwijken van Deventer en de dorpen Lettele en Bathmen, met winkels en horeca. Het centrum van de mooie Hanzestad Deventer ligt op slechts 8 km van onze plekje.

Onze camperplaats is voorzien van:

 • stroom (6 ampère)
 • 1 douche
 • 1 toilet
 • afwasblokje
 • wasmachine
 • folderkast met folders van de omgeving
 • boeken en tijdschriftenkast
 • uitstort toiletcassette
 • lozen vuil water en vullen schoon water
 • afval (gescheiden)
 • Wifi

De Camperplaats beschikt over 12 plaatsen met stroom.

Met vriendelijke groet en hartelijk welkom,

Gerrit-Jan en Elmy Krukkeland

Zie ook: www.rustpunt.nu

 

Website De Brandkoele

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden