Interessant? Deel het artikel

800px-Lampetstel_met_gouden_bies,_Société_Céramique,_Maastricht

Dit voorjaar willen mijn man en ik onze badkamer (laten) verbouwen. Een groot deel doen we zelf, sommige dingen besteden we uit aan vaklieden omdat dat gewoon beter is. Gelukkig krijgen we hulp van een aantal kameraden, want mijn aan mijn klustalenten zullen we niet veel hebben. Mijn gaven liggen elders, om het maar zo te zeggen.
De afgelopen tijd zijn we verschillende keren (online) op pad gegaan om spullen uit te zoeken. Tegels, een wc-pot, een wastafel, een douche, en wat je nog meer nodig hebt in een badkamer. We besloten om alles, behalve de tegels, thuis te laten bezorgen en daar begon het.

Twee wastafels

We hadden er bewust voor gekozen om alles op woensdag te ontvangen, want dat is mijn vaste vrije dag. Toen ik de dag ervoor ’s ochtends om 8.20u aan het ontbijt zat, ging de deurbel. Verbaasd over het vroege tijdstip deed ik open. De bestelde wastafel stond met de bezorger aan de deur. Ik heb de wastafel binnen gelaten en de bezorger bedankt en vervolgens mijn man telefonisch ingelicht. Hij was net zo verbaasd als ik. Nog vreemder werd het toen mijn man diezelfde dinsdagmiddag door een andere bezorger werd opgebeld met de mededeling dat hij bij ons huis stond met, jawel: een wastafel.

Huisarrest

De overige bestelde toebehoren zouden de volgende dag, woensdag dus, komen in vijf verschillende pakketten. Allemaal met een ander tijdvak, die elkaar deels overlapten. Voor mij betekende dat bijna de hele dag huisarrest. Achteraf gezien had ik best tussen 8 uur en 11 uur de deur uit gekund, maar dat weet je niet van te voren. Uiteindelijk kregen we wel het juiste aantal pakketten, maar bleek bij het openmaken een aantal items te ontbreken. Daar hebben we over gemaild. Hopelijk verloopt de bezorging daarvan vlekkeloos.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *