Paasdagen bij zwolse theaters

Heeft u nog geen plannen voor het paasweekend? Bij Zwolse theaters valt genoeg te beleven voor de hele familie! Op zondag 9 en maandag 10 april staat de sprankelende en muzikale familievoorstelling Wolfgang, het wonderjong in Theater de Spiegel. Tweede Paasdag brengt Meneer Monster met De Grote 5, de grootste dieren van Afrika op het toneel. Dit wordt een extravagant en hilarisch spektakel.

Interessant? Deel het artikel

zwolse theaters 230404 wolfgang het wonderjong

Verder zijn er nog nieuwe boekingen te melden:

In samenwerking met Hedon: Ruben Block (Triggerfinger) | solo

Vrijdag 20 oktober om 20.00 schouwburg Odeon, Hanzestrohmzaal :

Het zal Plato wel niet geweest zijn die zei: “Om goed solo-werk te verrichten, moet je te rade gaan bij iemand anders”, maar het is daarom niet minder waar. Zie het geval van Ruben Block: supertalent en rockvedette in België, Nederland en omliggende landen, toegewijd zanger/gitarist en frontman van rockfenomeen Triggerfinger.

Om nog meer zichzelf te zijn en een eerste soloplaat te maken, ging hij te rade bij een Grote: Mitchel Froom, Amerikaan, producer van en samenspanner met Crowded House, Elvis Costello, Suzanne Vega, Paul McCartney, Los Lobos, Sheryl Crow en – jawel – Triggerfinger. Elke song is een ontdekkingstocht, met details in arrangementen en instrumentatie, vondsten die zich gaandeweg kenbaar maken, en vele, allemaal interessante lagen.

Ondertussen wordt er – geen zorgen – ook energiek gerockt, zoals in de vooruitgeschoven single Lights.
Veel moois, veel intelligente instinctiviteit, veel Ruben Block, die via Mitchell Froom dichter bij zichzelf uitkomt. En al doende de tent omverblaast.

Micha Wertheim voor twaalven | try-out

Zaterdag 25 november om 20.00 schouwburg Odeon, Hanzestrohmzaal :

“Eindelijk is het zover, uw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die u wel kunt waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO1. U kunt daar bij zijn. Live, en rechtstreeks vanuit Schouwburg Odeon en wel op 25 november. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken.” – Micha Wertheim.

Peter Pannekoek DNA | reprise*

Vrijdag 5 april en zaterdag 6 april 2024 Theater de Spiegel, Mateboerzaal:

Let op: voor deze populaire voorstelling verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Lees hier meer over Smart Secure Tickets.


*Max. 4 tickets per bestelling.

Een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater.

Peter Pannekoek is weer terug met DNA, wees er snel bij voor het te laat is! De voorstelling was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. Het NRC schreef: ‘Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA.’ ‘De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken’, aldus De Telegraaf. ‘Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn’ oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling ‘magistraal en grenzeloos hard’. Volgens het Parool is het zelfs ‘het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière.’

Peter behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn theaterprogramma Later was alles beter won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast.

Klik hier voor het volledige theaterprogramma en reserveren

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.