Oude metalen verzamelen……

Nu het weer kan, gaat de Stichting Vrienden Boskampse Willibrordkerk ook deze herfst een inzameling van oude metalen houden. Zaterdag 15 oktober a.s. is het zover en gaat de Stichting weer inzamelen.

Interessant? Deel het artikel

oudijzer

Op de Boskamp kan het materiaal ingeleverd worden op het kerkplein en in het buitengebied wordt het opgehaald. Voor grotere partijen kunt u even bellen of mailen en het wordt bij u opgehaald. U kunt hiervoor bellen met 06 53701545 of mailen naar Hermanwgvanderlinde@Gmail.com.  Alles wat wordt aangeboden aan oud ijzer en andere metalen is van harte welkom. Spullen als oude (vaat)wasmachines, cv-ketels, radiatoren, gaas, hekwerk, maar ook met kleine hoeveelheden edelmetalen als aluminium, koper, rvs en zink en allerlei soorten kabels en motoren zijn ze erg blij. Niet blij worden ze van koelkasten, diepvriezers etc. en oude autobanden, want deze moeten wij ook storten en dat kost geld en gaat van de opbrengst af! Mooie gelegenheid om een flinke opruiming in uw schuur te houden. Eindelijk kan de oude fiets, die al jaren op lege banden staat weg en ook van de radiator, die u destijds niet kwijt wilde, maar nooit heeft gebruikt, kunt u nu misschien maar beter afscheid nemen. Kijk de schuur eens na om te bekijken wat er weg kan.  Inleveren kan op zaterdag 15 oktober tussen 9 en 12 uur bij de kerk. Ook bij twijfel of iets mee kan, kunt u even bellen met 06 53701545.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *