Optreden dansgroep Zumba junior bij Olster Soepcafé

Zaterdag 20 april is er weer het Olster Soepcafé.  Kom gezellig samen eten. En speciaal deze keer: geniet tijdens de maaltijd van het optreden van de dansgroep Zumba junior van OSV ’95 onder begeleiding van Esmée Ruiter.

Interessant? Deel het artikel

Dansgroep Zumba Junior Olst
Dansgroep Zumba Junior Olst

Esmée geeft al drie jaar met veel enthousiasme Zumba voor volwassenen en jeugd (10 tot 17 jaar). Dat doet ze bij de Olster gymnastiek- en sportvereniging OSV’95. Zumba is een dans op swingende Latijns-Amerikaans muziek, waarbij je veel energie gebruikt. Het is dus ook goed voor je conditie.

Esmée en haar acht meiden zullen tijdens het Soepcafé twee keer kort optreden: voorafgaand aan de maaltijd en tussen de gangen door nogmaals. Ze laten zien dat Zumba een fijne manier van bewegen is voor jong en oud. Heb je belangstelling? Dan kun je een gratis proefles nemen. Informatie daarover vind je op de website van OSV’95.

Zorg dat je op tijd bent: het optreden begint om 18 uur; vanaf 17.45 ben je welkom in het tot eetcafé omgebouwde Goede Buren.

Olster Soepcafé

Elke laatste zaterdag van de maand, organiseren enthousiaste vrijwilligers het Olster Soepcafé. Iedereen is welkom: jong of oud, rijk of arm, alleen, met vrienden of met je hele gezin.

Gezelligheid staat voorop. Maar je helpt ook mee om verspilling van voedsel tegen te gaan. De PLUS houdt veel groente, fruit en zuivel over. Zonde om dat weg te gooien. De vrijwilligers van het Soepcafé halen het op en maken er een heerlijke maaltijd van met twee soorten soep, salade en soms, als er zuivel over is, ook een toetje.

Het Olster Soepcafé wordt gehouden in de Goede Buren, Hendrik Droststraat 22-A. Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur  wordt het eten geserveerd. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten o.a. de huur van de ruimte.

soepcafe olst

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden