Opnieuw bijzondere sprekers bij de catch in Deventer

De catch keert op 12 april terug naar Deventer in Kunstenlab en belooft weer een heerlijke lente-catch te worden met interessante sprekers

Interessant? Deel het artikel

© Lieke Kooyman
© Lieke Kooyman

Tijdens de catch gaan tien sprekers van binnen en buiten Deventer zich presenteren aan de hand van 20 slides van 20 seconden. Dit zorgt voor een inspirerende avond met catchy, creatief, to-the-point, en soms ook hilarische presentaties.

Catch-ers

De voorlopige sprekers bestaan onder andere uit artiest Diandra Faye die tijdens de catch het podium betreedt en vertelt over de toplines die zij schrijft, inzingt en over de hele wereld gaan.

Daarnaast vertelt Isabelle Renate la Poutré, fotograaf en maker van de documentaire ‘Inside Aut’ en winnares van de Cultuurtalentprijs Overijssel 2023, je meer over haar projecten.

Beeldend kunstenaar Koen Kievits zal meer vertellen over zijn poëtische kunstwerken die tijdens de catch in Kunstenlab geëxposeerd zijn.

Verder bestaat de voorlopige line-up uit Ellen Schild (architect bij Studio Groen+Schild), Sevgi Jazici (initiatiefnemer Nightclub Collective Enschede), Suzan Folkerts (betrokken bij hanze art – oude boeken nieuwe kunst) en Robbert-Jan Berkenbos (Nachtkantoor).

Elke editie wordt afgesloten met de wildcard: een dappere spreker bestijgt onvoorbereid het podium en improviseert een verhaal bij slides die door de organisatie zijn gekozen. Deze keer is dat Joris Bökkerink. De gastheer voor deze avond is Dennis Platvoet en DJ Michael Rhebergen draait de avond (en de borrel) aan elkaar.

(Lees verder onder afbeelding)

© Lieke Kooyman

Wanneer

De catch vindt plaats op vrijdag 12 april 2024 om 20:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Kunstenlab in Deventer.

Entree

De entree is gratis en netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje. Heb jij een bijzonder project om over te vertellen? Je kunt je nog aanmelden als spreker voor deze editie door een mail te sturen naar hanna@kunstenlab.nl

De catch

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en spannende concepten krijgen bij catch het podium. Hier lichten de sprekers een tipje van de sluier op over hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Organisatie

De catch wordt tweejaarlijks georganiseerd door Kunstenlab en BRUT. Met dank aan Bestwerk voor het ontwerp en drukwerk.

 

Catch you there!

Website Brut

brut

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.