Opgave kerstpakkettenactie “Minima-voor-Minima

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2022-11-15 om 11.34.51 AM

Ook dit jaar organiseren de gezamenlijke kerken in Wijhe weer de kerstpakkettenactie “Minima-voor-Minima”. Deze actie is bedoeld om bij mensen, met een minimaal inkomen en wonend in Wijhe, Herxen, Elshof of Boerhaar, een kerstpakket te bezorgen. De wet op de privacy geeft ons echter geen ruimte om deze mensen zelf te benaderen.

Om die reden vragen we u om u zelf aan te melden indien u graag een kerstpakket zou willen ontvangen. Aanmelden kan door het invullen van onderstaande bon. Deze kunt u samen met een bewijs van het gezamenlijke gezinsinkomen sturen naar:

Minima-voor-Minima
Postbus 10
8130 AA Wijhe

Indien u alleen gaand bent voldoet de aanmeldingsbon, samen met een recent loon- of uitkeringsstrookje.

Spelregels:
– aanmeldingsbonnen moeten vóór vrijdag 2 december zijn opgestuurd, denk hierbij aan de postzegel op de enveloppe.
– aanmeldingsbonnen zonder bewijs van inkomen worden niet in behandeling genomen.
– vanwege de privacy is er maximaal één kerkelijke vrijwilliger die deze post verwerkt. Na verwerking worden bonnen en bewijzen vernietigd.
– Op maandagavond 12 december tussen 18.00-20.00 uur wordt het pakket bij u thuisgebracht.

PS: In de zomer van 2023 houdt Minima-voor-Minima een zomeractie: voorafgaand aan de zomervakantie kunnen basisschoolkinderen uit gezinnen die het minder breed hebben en niet op vakantie gaan, zich opgeven voor een “vakantietas”, met daarin speelgoed en leuke waardebonnen.

De opgavebonnen voor deze zomeractie worden in juni 2023 in de Huis aan Huis Reklamix geplaatst.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *