Openluchtconcert ‘Harp songs voor de Aarde’ bij Natuurlijk Huus

Interessant? Deel het artikel

© marjadejong
© marjadejong

Op zondagmiddag 27 juni geeft Marja de Jong een Concert voor de Aarde bij Het Natuurlijk Huus in Raalte.

Vorig jaar hield Mariska Dalfsen een ‘Ceremonie voor de Aarde’ bij ‘t Natuurlijk Huus, naar Peruaanse traditie. “Het voelde zo goed om samen stil te staan en je dankbaarheid op een mooie manier te uiten aan alles wat de aarde geeft, dat het naar meer smaakte”, zegt Agnes Heethaar.

Dit jaar komt Marja de Jong met haar compositie ‘Trilogie voor de Aarde’. Notre Terre is een lamentatie over hoe we vanuit onwetendheid ondankbaar omgaan met de Aarde. Dan een Spaanse ode waarin we met groene ogen naar de Aarde kijken. Tot slot een Engels danklied voor de schoonheid van de Aarde.

De warme stem van Marja de Jong reikt naar de harten van de toehoorders om daar de oerwijsheid wakker te kussen. “Met een open hart maak je wijzere keuzes”, vindt ze. U geniet van Old, Folk en Swing in Nederlands, Duits en Grieks. Diepgang met een vrolijke noot, over het leven en de natuur.

Marja begeleidt zichzelf op een prachtige Rees Brilliant harp van bijna 5 octaven, met een ronde, warme klank.

Voor in de agenda

Zondag 27 juni 2021, 13:30-14:30 concert marjadejong.jouwweb.nl.
Aansluitend gezellig napraten. Entree €12,50 pp incl. koffie/thee/sapje en korte excursie voor wie wil. Alleen voorverkoop + Corona Form via: info@hetnatuurlijkhuus.nl.
(De gehele opbrengst gaat naar Stichting Puur Natuur en Stichting Natuurlijk).

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.