Opening vernieuwde centrum van Raalte

Fantastisch nieuws! De Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte zijn vernieuwd. De werkzaamheden zijn bijna klaar.

Interessant? Deel het artikel

Gemeente Raalte 230519 opening centrum 01

Het resultaat is een bruisend plein met gezellige terrassen, ruimte voor evenementen en veel groen. En met een prachtige fontein op de Plas. Kortom; een fijne plek om te winkelen en verblijven.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Kom op 27 mei naar de opening! Je bent van harte welkom.

 

Datum: zaterdag 27 mei

Tijd: 12.30 uur

Locatie: De Plas

Op 27 mei is er van alles te beleven in het centrum van Raalte. Wethouder Breun Breunissen opent het nieuwe plein, we maken de winnaar van de kleurplatenwedstrijd bekend en Bob de Bouwer is – na het succes van de kindermiddag – ook weer van de partij. Het centrum wordt mooi versierd en bij de horeca is livemuziek. Voor kinderen is er een leuke etalage speurtocht.

Kom jij ook?

 

logo gemeente Raalte

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *