Open dag Stichting De Cirkel

Terminale zorg in hospice en thuis.

Interessant? Deel het artikel

Hospice De Cirkel

Zaterdag 10 juni organiseert Stichting De Cirkel een Open Dag in het hospice aan de Monumentstraat 57b in Raalte. De stichting faciliteert terminale zorg in het hospice, maar ook bij mensen thuis. Op zaterdag 10 juni is er gelegenheid om het hospice tijdens een van de rondleidingen te bekijken en informatie in te winnen over de zorg thuis.

“We hebben het hospice als een grote meerwaarde ervaren in een zeer moeilijke tijd. Niet alleen mijn moeder werd heel goed verzorgd, wij voelden ons ook als familie erg ondersteund.” Het is slechts een van de vele dankbare reacties die de vrijwilligers en coördinatoren van het hospice in Raalte ontvingen. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het hospice, is er de Open Dag. Deze keer op zaterdag 10 juni. Dan staan de deuren van het hospice open en kunt u een kijkje nemen in het gebouw dat afgelopen jaar werd uitgebreid met een vijfde gastenkamer en extra familiekamer. Deze extra accommodatie blijkt nu al te voorzien in de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar ondersteuning bij terminale zorg.
Tijdens de Open Dag is er ook gelegenheid om u te laten informeren over vrijwilligerswerk. Zowel de coördinatoren van het hospice en zorg thuis, als vrijwilligers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en meer te vertellen over het werk in het hospice en de zorg thuis. Ook de Vrienden van Stichting De Cirkel zijn aanwezig. Zij ondersteunen o.a. met de verkoop van producten op evenementen in de regio het werk van de vrijwilligers. Ook zij kunnen u informatie geven over de stichting.
De Open Dag vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur. Het hospice is gevestigd aan de Monumentstraat 57b in Raalte en heeft een regionale functie voor Midden Salland.

Meer informatie? Neem dan contact op met een van de coördinatoren van Stichting De Cirkel, 0572-365755. Zie ook www.decirkelraalte.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.