Ook wethouder Melenhorst in top 50 ‘Beste lokale bestuurder van Nederland’

Interessant? Deel het artikel

dennis melenhorst

Wethouder Dennis Melenhorst staat in de top 50 van ‘Beste lokale bestuurder van Nederland’. Eerder dit jaar werd de gemeente Raalte al verkozen tot ‘Best bestuurde decentrale overheid’ en werd burgemeester Martijn Dadema uitgeroepen tot tweede beste lokale bestuurder van het land. De verkiezing is is onder collega’s onderling.

Eind 2019 nomineerden bijna 1.100 bestuurders, politici, secretarissen en griffiers uit provincies, gemeenten en waterschappen collega-bestuurders voor de titel. Dennis Melenhorst (VVD) wordt geprezen om zijn deskundigheid op het terrein van lokale en regionale economie en zijn inzet voor ondernemersvriendelijkheid. Een knappe prestatie aangezien het jaar 2019 het eerste volledige jaar als wethouder was voor Melenhorst.

Wethouder Dennis Melenhorst: “Ik ben vereerd met deze onderscheiding. Het is een compliment om door mijn collega-bestuurders genoemd te worden in dit lijstje met ‘zwaargewichten met jarenlange bestuurlijke ervaring’. Maar eerlijk gezegd vind ik de prijs die we als gemeente begin dit jaar hebben ontvangen veel waardevoller. Die prijs onderstreept hoe we gezamenlijk – het college, de ambtelijke organisatie én de gemeenteraad – op een opvallende wijze inwoners betrekken bij tal van beleidsonderwerpen. En dat geldt op economisch terrein natuurlijk ook voor ondernemers en werkgeversorganisaties.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.