Ook Sallandse supermarkten doen aan Too good to go

Interessant? Deel het artikel

too good to go

Producten tegen de datum krijgen in de supermarkt een kortingsticker. Maar in deze digitale wereld kun je dat beter organiseren. Dus is er de app Too good to go. Daar doen behoorlijk wat Sallandse bedrijven aan mee.

Too good to go is een app waar de deelnemende bedrijven aangeven dat ze producten met scherpe kortingen in de verkoop doen. Dat kan via verrassingspakketten. Dan moet je maar afwachten wat er in zit, wat dus heel leuk kan zijn. Er zijn ook heel gerichte aanbiedingen van bijvoorbeeld brood dat over is bij de bakker. En je kunt ook aangeven of je al dan geen vlees wil.

Ook kleinere supers doen mee

Je kunt de app op je smartphone zetten en zo inregelen dat je wel of geen meldingen krijgt, en ook van hoever je die meldingen wil binnenkrijgen. Als je naast een deelnemende supermarkt woont kun je dus gerust een straal van één kilometer instellen, dan heb je aan het eind van de dag altijd zicht op aanbiedingen van de buren. Als je echt op koopjes uit bent kun je ook doorschakelen naar vijf of meer kilometer. Dan ben je er eigenlijk wel zeker van dat je je hele voedselvoorraad via deze app kunt kopen. Want er doen best veel Sallandse ondernemers mee, ook de supers in bijvoorbeeld Heeten en Luttenberg, en er blijkt ook iedere keer behoorlijk veel tegen de uiterste houdbaarheidsdatum aan te zitten.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.