Ook dit jaar weer financiële steun bij energiebesparende maatregelen

Interessant? Deel het artikel

Windmolen hout
Foto EAZ Wind

Ook dit jaar kun met subsidie van de rijksoverheid je huis of bedrijfspand verduurzamen. Vorig jaar hadden we de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) voor de aankoop van zonneboilers of warmtepompen. Vanaf 2021 is deze regeling ook voor isolatiemaatregelen en grotere zonnepaneleninstallaties.

Je kunt van de ISDE gebruik maken als particulier én als zakelijk gebruikers. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing is bedoeld voor kleinere energieopwekkers, waaronder dit jaar voor het eerst ook zonnepanelen en windturbines. Je moet bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn voor een aanvraag.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.