Ook de vervanger van Pompdagen afgelast

Interessant? Deel het artikel

pompdagen logo

Heino zou het Weide Festival krijgen als vervanger van de Pompdagen. Dat alternatief was bedacht in verband met corona. Maar die corona, om precies te zijn de deltavariant daarvan, zet nu ook een streep door dat festival.

Het Weide Festival zou een meerdaags tentfeest worden op de Kerkweide, met een vaste in- en uitgang zodat je bezoekers aan de vereiste corona-controles kunt onderwerpen. Maar nu de nieuwe regels zeggen dat je eenmaal binnen op een stoeltje moet zitten en anderhalve meter afstand moet houden, heeft de organisatie ook de stekker uit het alternatief getrokken.

Die nieuwe corona-regels gelden vooralsnog tot en met 13 augustus, maar het feestje in Heino zit daar zo kort achter (18 en 22 augustus), dat de organisatie er helemaal niet meer aan begint.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.