Onze columnist Sanne zoekt reisgezelschap

Sanne schrijft columns voor HierinSalland. Bijvoorbeeld hoe ze met haar handicap toch op vakantie kan. Nu wil ze graag naar Barcelona, naar een optreden van haar idool. Daar heeft ze een reishulpje voor nodig. Iets voor jou?

Interessant? Deel het artikel

sanne dasselaar juanes

Gezocht:

Leuke spontane vrijwilliger m/v tussen de 30 en 45 jaar, die zin heeft om van 29 juni tot 4 juli samen met mij een super leuk concert van Juanes op 2 juli te bezoeken in Barcelona.

WAAROM ZOEK IK IEMAND:

Ik zit in een rolstoel en ben in de ochtend en avond ADL zorg nodig.

WAT KRIJG JIJ HIERVOOR:

De kaartjes voor het concert zijn door mij betaald. Voor het vliegen en hotel zou ik graag het verschil delen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.