Ontwikkeling bij het Wooldhuis in Heino, SallandWonen bouwt door

Directeur – bestuurder Marijke Kool van SallandWonen heeft dinsdag 2 april haar handtekening gezet onder de aankoop van een kavel naast het vernieuwde verpleeghuis 't Wooldhuis in Heino. Hiermee bouwt SallandWonen verder aan het realiseren van appartementen voor ouderen waar (indien gewenst) zorg geleverd kan worden.  

Interessant? Deel het artikel

sallandwonen wooldhuis het zand
 v.l.n.r. Marijke Kool (SallandWonen) en Janine Noordhuis (Zorgspectrum Het Zand)

De woonzorgvisie in deze regio onderschrijft het belang van een goede samenwerking tussen de domeinen wonen en zorg. Door de kracht van elkaars expertise te bundelen creëren SallandWonen en Het Zand een plek in Heino met passende toekomstbestendige woningen met mogelijkheden tot zorgverlening en/of ondersteuning binnen handbereik 

Het Zand had al een vergunning om hier 14 grondgebonden (zorggeschikte) woningen te realiseren. SallandWonen ziet kans om binnen de bouwmogelijkheden van het bestemmingsplan hier 24 appartementen te realiseren. Het doel is om begin 2025 te starten met de bouw.

‘Prachtig voorbeeld hoe we samen als Salland Wonen en Zorgspectrum het Zand concreet invulling geven aan de woonzorgvisie van deze regio, en samen met bewoners invulling geven aan een zorgzame gemeenschap in het mooie Heino!’ zegt Janine Noordhuis, bestuurder bij Zorgspectrum Het Zand.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.