Ons eerste thema: hoe vier jij de feestdagen?

Interessant? Deel het artikel

kerst

Kerst en Oud en Nieuw is het eerste thema van DamastinSalland. We denken dat veel mensen dat op een andere manier vieren. Hoe doe jij dat? Denk daarbij ook aan de relatie met geloof of traditie, van jouw huidige omgeving, van de omgeving waar je van origine vandaan komt, van traditie in je familie, hoe dan ook. En natuurlijk komt daar corona ook om de hoek kijken: dus misschien ook wel hoe je het zou willen vieren, maar hoe het nu even niet anders kan.

DamastinSalland vraagt iedereen die dat leuk vindt een bijdrage te leveren aan dit thema (en aan al die thema’s die gaan volgen). Dat kan een tekst zijn (column, gedicht, verhaal), graag met foto (van jezelf of over het onderwerp). Je mag ook wat anders doen, zolang we het maar kunnen plaatsen op de site.

Uiteindelijke doel van damastinsalland is dat we elkaar een kijkje in ons eigen leven geven, om zo elkaars cultuur en traditie te leren begrijpen. Doe je mee?

We gebruiken voor communicatie nog even info@opinieinsalland.nl

Dank in elk geval voor het lezen van dit bericht,
nog meer bedankt voor je bijdrage 😉

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.