Berichten over: RRReis

Dagklad: Macht

Dagklad columnist Marius Jaspers was getuige van een misselijk machtsspelletje bij het busstation in Zwolle.

Lees verder »

Vanaf 14 april: Aangepaste dienstregeling RRReis

Vanaf 14 april rijden de bussen van RRReis in Flevoland, Midden-Overijssel en Veluwe Noord volgens een aangepaste dienstregeling. In de nieuwe dienstregeling rijden de bussen wat minder vaak, maar wel regelmatig. Op deze manier vertrouwt EBS erop dat het personeelstekort beter kan worden opgevangen en wordt voorkomen we dat ritten onverwacht uitvallen.

Lees verder »

EBS RRReis introduceert nieuwe dienstregeling om uitval te voorkomen

Wie gebruik maakt van het openbaar vervoer in de regio IJssel-Vecht ondervindt de laatste tijd hinder. Met name in Flevoland vallen er regelmatig busritten uit. Vervoerder EBS werkt daarom aan een nieuwe dienstregeling die betrouwbaarder uit te voeren is en vanaf zondag 14 april ingaat.

Lees verder »

Salland Deze Week: Ons OV blijkt in handen van bedrijven die gewoon dikke winst willen maken

Een Amerikaanse investeringsmaatschappij neemt het Duitse Arriva over en is dus verantwoordelijk voor een deel van het openbaar vervoer in Salland. Het Israëlische EBS rijdt onder de paraplu van RRReis. Hier nemen ze alle reizigers mee. In Israël mogen Palestijnen niet instappen… Ziet er somber uit voor de ‘boeren’ in kleinere dorpen hier…
Een investeringsmaatschappij, een bedrijf dat aan apartheid doet… En de overheid maar aanbesteden in belang van de burger. Kom nou toch!

Lees verder »

Nieuwe dienstregeling bij RRReis

Wie in de regio Salland/Veluwe Noord met de bus reist dient er rekening mee te houden dat vanaf zondag 7 mei de dienstregeling verandert. Reizigers krijgen te maken met andere vertrek- en aankomsttijden, vervallen haltes, andere routes en de aansluitingen van verschillende buslijnen zullen veranderen.

Lees verder »

EBS gestart als nieuwe OV vervoerder RRReis in onze regio

Sinds vorige week verzorgt EBS het openbaar busvervoer in Salland en Veluwe-Noord. De concessie IJssel-Vecht is daarmee overgegaan van Keolis naar EBS.

Lees verder »