Berichten over: Omheining Heino

Kerstwandeling Omheining Heino

Vereniging voor Heemkunde Omheining houdt op tweede kerstdag weer haar traditionele kerstwandeling. Dit jaar gaat de wandeling rondom havezathe Den Alerdink in Laag Zuthem. Midwinterhoornblazers laten hierbij hun specifieke wintergeluid horen.

Lees verder »

Nieuws van Theater Podium Heino

Theater Podium in Heino heeft weer een leuk programma voor u. Lees hier meer.

Lees verder »

Nieuws van Theater Podium Heino

Bekijk hier de actualiteiten van Theater Podium.

Lees verder »

Paaswandeling Omheining Heino op maandag 10 april 2023

Op tweede paasdag organiseert de Vereniging voor Heemkunde Omheining haar traditionele paaswandeling. De route gaat dit jaar door de omgeving tussen Heino en Lierderholthuis met als thema ‘Retourtje Lierderholthuis.’

Lees verder »

Kerstwandeling Omheining Heino op maandag 26 december 2022

Na twee jaar afgelasting organiseert de Vereniging voor Heemkunde Omheining op tweede kerstdag weer haar traditionele kerstwandeling. Dit jaar gaat de wandeling door de omgeving van Slennebroek tussen Heino en Dalfsen.

Lees verder »

Omheining Heino: tentoonstelling ‘Rondom Heino daar zit muziek in 1922-2022’

Heemkundevereniging Omheining organiseert de komende weken open dagen met een thematentoonstelling over honderd jaar muziek in Heino

Lees verder »

Heemkundevereniging Omheining Heino presenteert nieuw boek

Met trots presenteert het bestuur van de Vereniging voor Heemkunde ‘Omheining’ in Heino het boek ‘Middenstand in Boerenland. 150 jaar ambacht en nijverheid in Heino.’

Lees verder »

Heemkundevereniging Omheining zoekt informatie, materialen en artiesten voor tentoonstelling 100 jaar muziek in Heino

Onder het thema ‘Rondom Heino, daar zit muziek in 1922 – 2022’ organiseert heemkundevereniging ‘Omheining’ te Heino een tentoonstelling en is op zoek naar informatie en materiaal over 100 jaar muziek rondom Heino met live optredens van startende artiesten.

Lees verder »

Jennie Pruim benoemd tot erelid Omheing Heino

Op 11 mei werd Jennie Pruim tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging voor Heemkunde Omheining te Heino benoemd tot erelid.

Lees verder »

Paaswandeling heemkundevereniging Omheining Heino

Op Tweede Paasdag, 18 april, wordt de traditionele Paaswandeling van Heemkundevereniging Omheining Heino weer georganiseerd.

Lees verder »