Berichten over: Maan Group Raalte

Enthousiasme en ambitie kenmerken bezoek Koningin Máxima aan Maan Group in Raalte

Op woensdag 5 april bezochten Koningin Máxima, President van de Nederlandsche Bank Prof. dr. Klaas Knot, e.a. de Maan Group in Raalte. Het bezoek had Maan te danken aan de Koning Willem I Prijs, die zij afgelopen mei wonnen. De delegatie werd enthousiast ontvangen in Raalte. Door zo’n 135 medewerkers en vele belangstellenden.

Lees verder »

Maan Group groeit verder op nieuwe kavel Zegge VII in Raalte

Op de Zegge VII is één van de grootste én laatste kavels verkocht. Maan Group gaat op 21.606 m2 grond aan de Hertzstraat een nieuw pand bouwen. De verschillende bedrijven binnen Maan Group groeien en hebben daarom meer ruimte nodig. Sjoerd Jansen van Maan Group: “De nieuwe plek gaat gebruikt worden als productie- en opslagruimte. We hopen dat eind van dit jaar de schop de grond in gaat.”

Lees verder »

Maan Group doet: Tijdens de NL Doet! vrijwilligersdag, maar ook daarbuiten

De cultuur bij de in Raalte gevestigde Maan Group wordt gekenmerkt door Sallandse betrokkenheid. Het internationaal georiënteerde bedrijf kijkt met regelmaat voorbij de landsgrenzen, maar investeert ook graag in de naaste omgeving. Door sponsoring bijvoorbeeld. Maar ook door de handen uit de mouwen te steken tijdens de landelijke vrijwilligersdag NL Doet.

Lees verder »

Maan Group uit Raalte wint Koning Willem I Prijs voor het MKB

Raalter Maan Group ontving prestigieuze Willem I prijs uit handen van Koningin Maxima.

Lees verder »