Berichten over: Maaike Gerritsen

Ccoba lezing in de bibliotheek in Ommen door Maaike Gerritsen, violiste

De Ccoba-lezing van dinsdag 9 januari staat in het teken van muziek. Violiste Maaike Gerritsen vertelt alles over vioolspel en stemexpressie. Om 20.00 uur in de Bibliotheek in Ommen.

Lees verder »

Workshop Helende Stem

Ontdek de helende kracht van je stem. Een dag vol klank en beweging, waarbij we de helende kracht van onze stem gaan ervaren. Musicoloog Maaike Gerritsen begint weer met het geven van workshops Helende Stem op 29 oktober 2023.

Lees verder »

Workshops Stem en Zelfvertrouwen

Het is een bekend thema als je gaat zingen of spreken: Zenuwen, spanning, jezelf inhouden. Als je dit herkent, weet dat je niet de enige bent. Musicoloog Maaike Gerritsen begint weer met het geven van workshops Stemexpressie/Stembevrijding.

Lees verder »

Natuurlijk zingen bij het Natuurlijk Huus in Raalte

Wat is natuurlijk zingen? Maaike Gerritsen en Agnes Heethaar verzorgen al vanaf februari 2022 workshops Natuurlijk Zingen en besloten nu tot het vormen van een natuurkoor. De volgende bijeenkomst is op 4 januari 2023.

Lees verder »

Maaike Gerritsen geeft workshops Stemexpressie/Stembevrijding

Maaike Gerritsen is begonnen met het geven van workshops Stemexpressie/Stembevrijding binnen de opleiding van Pim de Groot.

Lees verder »

Galanthus treedt op bij Den Alerdinck Laag Zuthem

Galanthus verzorgt op zondag 27 maart het programma ‘Troubadours’ in het Koetshuis van Den Alerdinck in Laag Zuthem. Het gaat om een mix van muziek, verhalen en gedichten van Maaike Gerritsen en Frank Naber.

Lees verder »

Nieuws van violiste Maaike Gerritsen

Violiste en docent Maaike Gerritsen vertelt wat zij voor plannen heeft.

Lees verder »