Berichten over: Klink-Nijland

Video maken voor Klink Nijland

Watvinnie met Klink Nijland en Uitzendbureau Salland over het werven van personeel

Hoe kom je in deze tijd aan personeel? Dat werkt het beste als je de ziel van bedrijf uitdraagt, weet André Duteweert van Uitzendbureau Salland. Bij Klink Nijland is dat niet alleen rock and roll of voetbal. Op tijd beginnen, niet te vroeg te stoppen en gewoon meedoen! Dan kun je volgens mede-eigenaar Roland Koerhuis als stratenmaker zo aan de bak bij Klink Nijland.

Lees verder »

Kindermiddag over werkzaamheden Raalte centrum, kom jij ook?

Zelf graven met een minikraan? De stratenmakers helpen? Of op de foto met Bob de Bouwer? Kom zaterdag 22 april naar de kindermiddag. Een leuke en leerzame middag voor jong en oud over de werkzaamheden in het centrum van Raalte.

Lees verder »

Werkzaamheden herinrichting centrum van Raalte gestart

Klink-Nijland is begonnen met het opwaarderen van het centrum van Raalte.

Lees verder »

Inloopbijeenkomst herinrichting Grote Markt en de Plas Raalte op 24 oktober

Op maandag 24 oktober organiseert aannemer Klink-Nijland een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur in het Annahuis, gelegen aan De Plas 8. De gemeente Raalte zal ook aanwezig zijn.

Lees verder »

Aannemer Klink-Nijland uit Raalte gaat metamorfose Raalte centrum uitvoeren

Het vernieuwen van het centrum van Raalte begint vorm te krijgen. Klink- Nijland, een puur Raalter bedrijf, heeft de opdracht van de gemeente Raalte ontvangen na als beste uit de inschrijving te zijn gekomen.

Lees verder »

Infrabedrijf Klink-Nijland krijgt gouden plaat voor videoclip De Stratenmaker

Klink- Nijland vierde vorige week haar 25 jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan werd een videoclip uitgebracht. Binnen 5 weken na lancering is de videoclip van “De Stratenmaker” 100.000 keer online bekeken, wat een gouden plaat opleverde.

Lees verder »

Infrabedrijf Klink- Nijland in Raalte gooit zaterdag de deuren open vanwege 25-jarig bestaan

Infrabedrijf Klink Nijland in Raalte houdt zaterdag 5 maart Open Huis ter gelegenheid van het 25- jarig jubileum.

Lees verder »

Medewerkers Raalter infrabedrijf schitteren in Stratenmakerslied

De nieuwste single van de band Doppen’s Textiel is een muzikale ode aan de echte stratenmaker. Nu is ook de clip gelanceerd, met medewerkers van infrabedrijf Klink-Nijland, Raalte in de hoofdrol en ook deze clip doet het online enorm goed.

Lees verder »