Berichten over: Kerstmis

’t Natuurlijk Huus: Duurzame en natuurlijke feestdagen

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over duurzame en natuurlijke feestdagen.

Lees verder »

Spectaculaire kerstavond 2.0 in Mariënheem, maar dan anders.

Kerstmis als feest van vrede. Een viering in de kerk maar dan anders. Een grote groep vrijwilligers vanuit muziek, dans, verhaal, vieren en toneel is in Mariënheem bij elkaar gekomen om samen  de Kerstavond 2.0 op te zetten voor 24 december 2022. We gaan er een geweldige avond van maken van, voor, door en met elkaar.

Lees verder »

Kerstnachtviering in Luttenberg

Bijzonder Kerstnachtviering op 24 december 2022 om 21.00 uur.

Lees verder »

Kookworkshop ‘Vegetarisch kerstmenu’ bij Overesch boerderijwinkel in Raalte

Wie aan kerst denkt, denkt aan veel vlees. Want ja, zo kennen we kerst nou eenmaal. Maar wil je dit jaar je familie en vrienden eens verrassen met een Kerstmenu vol overheerlijke vegetarische pronkstukken? Of heb je misschien een (aantal) vegetariër(s) onder je gasten en wil je juist een menu op tafel zetten, dat voor iedereen lekker en compleet is? Denk niet langer na en geef je op voor deze inspirerende kerst-kookworkshop bij Overesch Ecologische Landbouw in Raalte!

Lees verder »