Berichten over: IkToon Salland

Harry Vossen: Ik Toonde

Columnist Harry Vossen doet verslag over de kunstmanifestatie IkToon in Raalte. Ik Toon was een groots opgezette activiteit om de beeldende en muzikale kunsten meer aandacht te geven. De meeste plekken hebben ruime tot zeer voldoende belangstelling gekregen. Conclusie: zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder »

IkToon kunst in het Kunstpunt aan de Tjalkstraat in Raalte

Kom vandaag naar Kunstpunt Raalte aan de Tjalkstraat, waar tal van beeldend kunstenaars actief zijn.

Lees verder »

Ik Toon mijn hart voor cultuur

In de week van 1 juni t/m 8 juni 2023 vindt in de gemeente Raalte ‘IK TOON’ plaats. ‘IK TOON’ biedt een podium aan alle amateurs en professionele kunstenaars. Een volle week lang kunnen bezoekers genieten van kunstroutes, workshops, open repetities, een kunstmarkt en diverse optredens van regionale (amateur)kunstenaars en verenigingen. Dit alles met het thema ‘Mijn hart voor cultuur’, om zo te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn.

Lees verder »

Open Atelier bij Andrea de Weerdt in Heino

In het kader van de kunstmanifestatie IkToon Salland zal beeldend kunstenares Andrea de Weerdt uit Heino de deuren van haar atelier open zetten op zaterdag 3 en zondag 4 juni.

Lees verder »

Kunstroutes IkToon Salland komen er weer aan

In de week van 1 juni t/m 8 juni 2023, vindt in de gemeente Raalte, “IK TOON” plaats. “IK TOON” biedt een podium aan alle amateurs en professionele kunstenaars en is een mogelijkheid om elkaar te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn.

Lees verder »